Lakimiehen takista putoili lutikoita – koko oikeustalo suljettiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Oklahomassa sijaitseva oikeustalo on jouduttu sulkemaan, koska yhden asianajajan takista putoili lutikoita. Rogersin piirikunnan poliisitalon sheriffi Scott Walton on kertonut, että lakimies oli ravistellut takkiaan myös syyttäjän dokumenttien päälle.

Harva ihminen haluaa kantaa verta imeviä lutikoita mukanaan. Oklahomalainen lakimies oli kuitenkin tuonut takissaan lutikoita Rogersin oikeustalolle. Ne huomattiin hänen astuttuaan rakennuksen kolmannessa kerroksessa sijaitsevaan oikeussaliin.

Koko rakennus jouduttiin sulkemaan. Viranomaiset ovat tiedottaneet, että oikeustalolla ei ole todettu lutikkaongelmaa, mutta rakennus suljettiin varotoimenpiteenä tehdyn tuholaistorjunnan ajaksi. Asiasta tiedotettiin myös Facebookissa, FOX23-uutiskanava kertoo.

As a precautionary measure the Rogers County Courthouse will close on 2/4/19 @ 12:00 to allow us to insure public safety.

Publiée par Rogers County Courthouse sur Lundi 4 février 2019