Susanna Penttilän povi kuin tiimalasista – rinnat pullistelevat pinkissä bodyssä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Helsinkiläisen vaateliike Ferrerin omistava Susanna Penttilä on julkaissut jälleen tyrmäävän otoksen vartaloaan myöten kulkevasta bodysta. Pinkki yläosa hivelee hänen muodokasta poveaan saaden hänen rintansa näyttämään entistäkin suuremmilta.

Susanna Penttilä on rautainen liikenainen, joka hyödyntää omia kuvia tuotteidensa markkinoimisessa. Nyt hänen päällään nähdään neon pinkin värinen body, jonka sävy suorastaan hyppää kuvasta silmille – korostaen kauniisti hänen tiimalasimaista vartalomallia. Vastikään julkaistu otos on kerännyt tuhansia tykkäyksiä.

Playboy-mallinakin julkisuutta kerännyt Penttilä on esiintynyt suomalaisissa viihdeohjelmissa ja realitysarjoissa. Hänen muotiliikkeensä on toiminut Helsingissä yli 25 vuoden ajan. Penttilällä on lähes 32.000 seuraajaa Instagramissa.

View this post on Instagram

NEON PI N K 🛍🛒 body

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on