Kerrostalon lattia petti opiskelijabileissä – 30 ihmistä loukkaantui

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa sijaitsevan Clemsonin yliopistokampuksen opiskelijabileet saivat karmean käänteen, kun klubitalon toisen kerroksen lattia romahti. Kolmekymmentä bilettäjää toimitettiin sairaalaan hoidettavaksi murtumien ja ruhjeiden vuoksi.

Ihmiset olivat tanssineet klubitalon toisessa kerroksessa, kun yhtäkkiä lattia petti heidän jalkojensa alta. Tanssijat putosivat ensimmäiseen kerrokseen. Kukaan ei saanut hengenvaarallisia vammoja onnettomuudessa, mutta ihmisiä toimitettiin lähialueen sairaaloihin hoidettavaksi.

Lattia oli liikkunut kuin trampoliini ennen onnettomuutta, CNN uutisoi. Opiskelijat olivat viettäneet homecoming-juhlaa. Rakennus oli rakennettu vuonna 2004, ja onnettomus tapahtui viime vuoden lokakuussa.