Sara Chafakin iltapuku ei jätä yhtään miestä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät-ohjelman suomalaisessa versiossa äskettäin kilpaillut ja myös todella hyvin menestynyt vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak on nykyisin aktiivinen somettaja, joka tekee kuvillaan myös liiketoimintaa. Sara poseeraa sosiaalisissa medioissa upeissa kuvissa.

View this post on Instagram

Atmosphere

A post shared by SC (@sarachafak) on

Nyt Sara nähdään illallisella ravintolassa, jonka yhdeltäkään ohi kulkevalta miesasiakkaalta tuskin jäi huomaamatta millainen tyrmäävän upea iltapuku missikaunottarella olikaan yllään.

Sara Chafak kunnioitti taannoin Suomen itsenäisyyspäivää julkaisemalla sosiaalisessa mediassa arkistokuvan, jossa silloinen Miss Suomi nähtiin edustamassa Suomea Miss Universum -kilpailuissa. Monet suomalaiset varmasti muistavat vielä tuon kilpailun.