Suomalaistähdet tyrmistyivät Olli Lindholmin kuolemasta: ”Luhisti keittiön lattialle”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen suomalainen viihde-elämä sai vastaanottaa uutisen, jollaista ei toden totta uskottu tulevan. Yö-yhtyeessä merkittävän uran viihdemaailman huipulla tehnyt Olli Lindholm oli kuollut vain 54-vuotiaana. Suru-uutinen sai Yleisradion radiotoimittajan purskahtamaan itkuun kesken lähetyksen, ja sama tapahtui monissa suomalaiskodeissa ja työpaikoilla.

Sosiaalisessa mediassa monet suomalaiset julkkikset ovat julkaisseet surunvalittelujaan ja viestejään, joissa he muistelevat Lindholmia. Suomen viihdemarkkina on niin pieni, että jokainen siinä toimiva tuntee toisensa ainakin jossain määrin. Niinpä myös Olli Lindholm oli monille henkilökohtaisesti tuttu ja jopa ystävä.

https://www.instagram.com/p/Btx2W7JBU0b/

– Yhtäkkiä niin moni Yön kappale saa täysin erilaisen syvyyden ja niiden sanat uuden merkityksen. Tänään kuuntelen niitä ja kuulen Ollin, Mikko Leppilampi kirjoitti.

https://www.instagram.com/p/Btx6mL0Ff8j/

– Uutinen saavutti minut myös tänä aamuna ja luhisti keittiön lattialle, Suvi Teräsniska kirjoitti.

https://www.instagram.com/p/BtyV0yOl-Pa/

– Olin tosi otettu, kun vuonna 2015 lähestyit ja pyysit mua ja Jonnaemiliaa kirjoittamaan yhtä laulua teidän uudelle levylle. Olin ku pikkupoika, enkä voinu uskoa, että näit mussa sellaista potentiaalia, Antti Tuisku kirjoitti.

https://www.instagram.com/p/Btx9RM-H7F9/

– Sinä olit suomalainen mies, joka ei pelännyt puhua tunteista. Sinussa yhdistyi tietynlainen ehdottomuus ja kovuus sekä äärimmäinen herkkyys ja lämpö. Katsoit aina puhuessasi silmiin. Halasit avosylin molemmilla käsillä, Anna Puu kirjoitti.

https://www.instagram.com/p/Btygs68D4N2/

– Tätä ei oikein vielä osaa eikä tahdo uskoa todeksi. Hyvää matkaa Olli. Kiitos kaikesta. Suuri osanottoni lähimmille, Juha Tapio kirjoitti.

https://www.instagram.com/p/BtyEkIzB2da/

– Ihan järkyttävä uutinen. Reilu viikko sitten nähtiin Ollin kanssa ja piti vielä soitella tällä viikolla. Sydämellinen mahtava idolini lähti pois ihan liian aikaisin, Antti Ketonen kirjoitti.

https://www.instagram.com/p/BtxzRQ9AvSP/

– Kiitos kohtaamisista. Tulen aina muistamaan ja tuntemaan sisimmässäni esityksesi Kaksi Karttaa- nyt jatkat matkaasi vapaammilla merillä, Laura Voutilainen kirjoitti.