Joudutko perumaan treffejä viime hetkellä? Näin teet sen kohteliaasti

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Toisinaan treffi-ilta saattaa siirtyä yllättävän työvuoron, lapsenvahdin peruuntumisen tai läheisen sairastumisen vuoksi. Tällöin asiasta on järkevää ilmoittaa suoraan deitille ilman, että tekee hänelle oharit ja jättää saapumatta paikalle.

Jos joutuu perumaan treffit viime metreillä, kannattaa tällöin soittaa seuralaiselle ja kertoa asia puhelimessa. Samalla on järkevää sopia uusi tapaamisaika. Kaikki suhteet perustuvat kommunikoimiselle ja luottamukselle, joten on hyvä osoittaa alusta saakka kunnioittavansa toista osapuolta treffien peruuntumisesta huolimatta, Elite Daily uutisoi.

Mikäli treffien peruuntumisen syy on kuitenkin epävarmuus ja se, että on tullut tapaamisen suhteen toisiin aatoksiin, kannattaa silti asiasta ilmoittaa mahdollisimman rehellisesti. Valehtelusta jää aina kiinni. Kannattaa sanoa, että tarvitsee lisää aikaa omien tunteiden hahmottamiseen ja mahdolliseen tapaamiseen. Tällöin toinen osapuoli ei jää arvuuttelemaan syitä, miksi jäi kuin nalli kalliolle.