Ariana Granden seksikäs esiintymisasu sekoittaa teinipoikien pasmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poplaulaja Ariana Grande otti taannoin käteensä tatuoinnin, jossa piti lukea hänen listahittinsä mukaan ”7 Rings”. Valitettavasti tatuoinnissa luki lopulta ”japanilainen pöytägrilli”. Tatuointimokasta tuli nopeasti maailmanlaajuinen nettihitti.

View this post on Instagram

🦢

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Nyt Ariana on julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hänet nähdään poseeraamassa upeassa seksikkäässä esiintymisasussa. Tämä asuvalinta saa varmasti suosikkipopparin nuorten fanipoikien mielikuvituksen lentämään.

LaserAway-niminen yritys tarjosi äskettäin Ariana Grandelle 1,5 miljoonaa dollaria nolon tatuoinnin poistamisesta. Sopimukseen kuuluisi markkinointiin liittyvä yhteistyö ja medianäkyvyys. Ariana Granden manageri Scooter Braun vastasi tarjoukseen myöntävästi.