Taksi jäi jumiin lumikinoksiin – sitten alkoi tyylikäs operaatio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadan Brittiläisessä Kolumbiassa on satanut lunta useampi senttimetri kerrallaan. Surreyn kaupungissa ajava taksiautoilija jäi valitettavasti kinoksiin jumiin. Toinen autoilija keksi nerokkaan hinaustyylin.

Tätä tyyliä ei suositella kokeiltavaksi kotona. Maastoautollaan liikkunut halusi auttaa taksiautoilijaa ylämäessä. Porukka keksi, että yksi miehistä asettuisi maastoauton konepellille ja työntäisi taksia jaloillaan ylämäkeen.

Hinaustyyli onnistui. Ilmassa oli kuitenkin kaikki katastrofin ainekset, sillä ihminen olisi voinut luiskahtaa autojen väliin tai jopa maastoauton renkaiden alle. Ensi kerralla autoilijoiden kannattaa luottaa turvallisempaan hinaustyyliin, jossa ajoneuvo vedetään ylös köyden avulla.