Blac Chynan ja Soulja Boyn suhde syvenee – alkoi yhteisestä vitsistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Instagramissa yksityisviestejä ahkerasti lähetelleet glamourmalli Blac Chyna ja räppäri Soulja Boy ovat aloittaneet parisuhteen. Heidän tarkoituksenaan oli alunperin ainoastaan kiusata Blac Chynan King Cairo -pojan isää, Tygaa, leikkimällä rakastuneita.

Tygalla ja Soulja Boylla on ollut viime vuodesta saakka pientä sanaharkkaa ja kilpailua keskenään. Soulja Boy päätti liittoutua Tygan pojan äidin, eli Blac Chynan kanssa. He arvelivat Tygan hermostuvan vihamiestensä seurustelemisesta.

Vitsi muuttuikin todeksi, kun Soulja Boy ja Blac Chyna tajusivat välittävän toisistaan aidosti. He ovat seurustelleet muutaman viikon ajan. Kaksikko vietti äsken ystävänpäivää yhdessä romanttisissa merkeissä, TMZ uutisoi.