Omituinen siivousvinkki niittää suosiota – vessoja pestään nyt partavaahdolla

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Mums Who Clean -facebook-ryhmässä on esitelty niksi, jonka kerrotaan poistavan epämiellyttävän virtsan hajun vessasta. Etenkin perheessä, jossa on paljon pieniä poikia, on kikka otettu ilolla vastaan. Salaisena aseena toimii partavaahto.

Ihmiset ovat ryhtyneet hölväämään kylpyhuoneitaan partavaahdolla poistaakseen epämiellyttäviä hajuja ja tahroja. Partavaahdon kerrotaan poistavan likaa ja tuovat parempaa tuoksua kylpyhuoneeseen nopeasti. Lisäksi partavaahto on edullista.

Ihmiset ovat jakaneet kokemuksiaan netissä. He kertovat, että ovat levittäneet partavaahtoa jopa yön ajaksi kylpyhuoneen seinille, lattialle ja vessanpönttöön. Se jälkeen vaahto pyyhitään pois ja huuhdellaan. Vaahto puhdistaa pienimmätkin saumat ja nurkat, siisteysintoilijat hehkuttavat.

https://www.facebook.com/groups/1721317044579586/

View this post on Instagram

As odd as it may sound, simple white foam shaving cream can be used to remove a variety of organic stains including blood, urine, and feces. Simply dampen the stained area with a bit of water and then spray the stain with enough shaving cream to throroughly cover the stain. Allow the shaving cream to sit on the stain for a few minutes. Then rub the shaving cream in with a sponge or brush and allow it to sit a few more minutes. Wipe up remaining cream with cool water using rags or sponges and voila! The stain should be gone! When the area is dry, vacuuming should remove any remaining dried foam. Works on all floor types! . . #shavingcream #allfloors#shavingcreamforodorandstains #realtortips #realtorlife #gettingyourhousereadytosell #realtor #charlestonrealtor #urine #blood #realtorsmells #realtorstains #floorodors #floorstains #oddsounding #oddness #stains #urinesmell #peturine #useshavingcream #whitefoamshavingcream #peeyou #houseready #listings #petowners #

A post shared by Real Estate By Ferrao & Ferrao (@realestatebyferraoandferrao) on