Papparainen osti videonauhurin eBaysta – lähetti liikuttavan kiitoskirjeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Videonauhureita ei valmisteta enää, mutta niitä voi hankkia edelleen käytettyinä netin osto- ja myyntipalstoilta. Ihmiset ovat saattaneet hävittää kaikki takavuosina keräilemänsä videokasetit ja siirtäneet kotivideoiden materiaalin digitaaliseen muotoon.

Eräs 86-vuotias mies oli ostanut videonauhurin eBaysta. Hän lähetti myyjälle myöhemmin kiitoskirjeen, jossa kertoi nauhurin antaneen hänelle suunnattomasti iloa. Hän pääsi katsomaan kotivideoita pitkästä aikaa, ja samalla näki ensimmäistä kertaa myös 25 vuotta sitten kuvatun videon hänen eläköitymisjuhlistaan.

– Katsoin videon häistäni, joissa oli paljon perheenjäseniä ja ystäviä, joita ei ole enää. Katsoin laskettelureissuista, lasten kasvamisesta, matkoista ja mikä tärkeintä, videoita lempeästä perhe-elämästä, videonauhurin uusi omistaja kirjoitti kiitollisena.