Dave Chappelle tarjosi uudet liput huijatuille faneilleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Dave Chappelle on auttanut lippuhuijauksen uhriksi joutuneita fanejaan. Hän lahjoitti yhdysvaltalaiselle parskunnalle liput standup-esiintymiseensä, toimittaen ne heille henkilökohtaisesti.

Deidra ja Eddie Dickens olivat ostaneet Craigslist-sivustolta liput Dave Chappellen esiintymiseen North Carolinan Charlottessa. Myyjä ei kuitenkaan koskaan toimittanut 500 dollarin hintaisia lippuja pariskunnalle.

Avauduttuaan asiasta mediassa Dickensit kuulivat anonyymin tahon lahjoittaneen heille neljä lippua Chappellen esiintymiseen. Liput luvattiin luovuttaa illallisen yhteydessä paikallisessa hotellissa. Siellä lahjoittajaksi selvisi Chappelle itse.

– Hankkikaa loppunne aina luotettavasta lähteestä, Chappelle totesi pariskunnalle paikallisten WBTV-uutisten mukaan.