Jymy-yllätys! Adam Lambert ja Queen esiintyvät Oscar-gaalassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen elokuva-akatemian Oscar-gaala järjestetään ensi sunnuntaina, 24. helmikuuta jo 91. kertaa. Tänä vuonna esiintymässä nähdään yksi rock-historian suurnimistä.

Queen on ilmoittanut esiintyvänsä tämänvuotisessa Oscar-gaalassa. Yhtyeen laulajana nähdään ja kuullaan American Idol -kilpailusta maailmanmaineeseen noussut Adam Lambert. Hän on esiintynyt Queenin kanssa vuodesta 2012 saakka. Yhtyeen vaiheista kertova Bohemian Rhapsody -elokuva on ehdolla yhteensä viiden Oscarin voittajaksi.

Ehdokkuudet ovat parhaan elokuvan, parhan miespääosan, parhaan äänieditoinnin, parhaan äänimiksauksen ja parhaan leikkauksen kategorioissa. Oscar-gaalassa esiintyvät myös muun muassa Lady Gaga ja Bradley Cooper. He esittävät Shallow-hitin elokuvasta A Star is Born.