Lady Gagan eron syy selvisi? Kihlattu nähty toisen naisen seurassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Lady Gaga on sinkku. Nainen erosi kihlatustaan Christian Carinosta. Eron syyksi epäillään miehen uskottomuutta.

Laulaja Lady Gagan lähipiiristä on kerrottu, että viihdagenttina työskentelevä Christian Carino olisi pettänyt laulajaa. Eron syytä ei ole vahvistettu julkisuuteen. Aiemmin eron syyksi väitettiin yksinkertaisesti erilleen kasvamista ja sitä, että parisuhde ei toiminut. Tällöin väitettiin, että eroon ei liity draamaa.

RadarOnline kertoo, että Lady Gaga olisi pannut parisuhteen poikki saatuaan tietää Christian Carinon lähentyneen tummaverikön kanssa aiemmin tässä kuussa. He olivat nauttineet illallista ja kävelleet käsi kädessä. Lady Gaga keskittyy tulevaan Oscar-gaalaan.