Vedonlyönnin hurja seuraus – mies valeli itsensä maapähkinävoilla ja käveli koirapuistoon

Ohhoh! · Tim Isokivi

Joskus kannattaa miettiä kahdesti, mitä tulee sopineeksi vetoa lyödessä. Erään teksasilaismiehen tapauksessa häviämisellä oli vähintään mieleenpainuva hintansa.

Fantasiajalkapallossa hävityn vedon seurauksena 25-vuotiaalla Steven Shroutilla oli kaksi vaihtoehtoa. Joko hän maksaisi 250 dollaria tai riisuisi itsensä pelkkiin kultaisiin speedoihin, valelisi itsensä maapähkinävoilla ja viettäisi 10 minuuttia koirapuistossa.

Shrout valitsi jälkimmäisen vaihtoehdon. Hän yritti toteuttaa tempauksen mahdollisimman nopeasti ja huomaamattomasti. Suunnitelma ei täysin onnistunut, sillä teko ikuistettiin viraalina levinneiksi kuviksi ja videoiksi.

Shrout ei aio vedon häviämisestä huolimatta lopettaa fantasiajalkapallon pelaamista. WFAA-TV -uutissivuston mukaan hän tulee kuitenkin todennäköisesti hankkimaan uusia pelikavereita.