Täydellisen naisen salarakas 20 vuotta nuorempi – aviomies vapautuu pian vankilasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aviomiehensä petosten takia vankilassa aikoinaan lähes vuoden ajan ollut Teresa Giudice on nyt jäänyt kiinni uskottomuudesta. New Jerseyn täydelliset naiset -televisiosarjasta tutuksi tullut 46-vuotias realitytähti on ollut viime kesästä saakka salasuhteessa 26-vuotiaan Blake Schreckin kanssa.

Teresa Giudice oli ollut käsikädessä Miamissa itseään 20 vuotta nuoremman Blake Schreckin kanssa. Nyt on paljastettu, että nainen on deittaillut 26-vuotiasta newjerseyläistä yrittäjää jo viime kesästä saakka. Kaksikko vietti äskettäin hauskaa romanttisissa tunnelmissa miamilaisilla kattoterasseilla, Hollywood Life uutisoi.

Huhut salasuhteesta lähtivät liikkeelle jo uudenvuodenaattona, kun he olivat flirttailleet keskenään Big Pink -ravintolassa. Teresan aviomies Joe Giudice vapautuu vankilasta ensi kuussa. Hänet karkoitetaan Yhdysvalloista takaisin kotimaahansa Italiaan, E! News uutisoi. Pariskunnalla on kaksi lasta.

View this post on Instagram

🌊 ☀️ 🌞

A post shared by Teresa Giudice ® (@teresagiudice) on