Farrah Abraham muistuttaa päivä päivältä enemmän Kardashianeja – mukana myös meikkibisneksessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauneusmaailman ihanteet seuraavat suostuimpien julkkisten näyttämää mallia. Kardashianin sisarusparvi on eittämättä luoneet kokonaan omanlaisensa kauneusihanteen, jossa käytetään runsaasti korostus- ja varjostusmeikkipalettia sekä muotoillaan kulmakarvat runsaaksi.

Yksi tyyliä mallikkaasti ammentavista on teiniäitinä kuuluisuuteen noussut ja sittemmin aikuisviihteessä ansioitunut Farrah Abraham. Hetken aikaa blondina viihtynyt nainen on ulkonäöltään suuresti Kardashianien näköinen. Hän on aloittanut yhteistyön Fashionista-verkkokaupan kanssa myyden suosikkikosmetiikkaansa faneilleen.

Erotiikkabisneskuvioiden takia potkut teiniäideistä kertovasta MTV-kanavan realitysarjasta potkut saanut Farrah Abraham neuvottelee parhaillaan omasta televisio-ohjelmasta. Kerroimme aiemmin, että hän tapasi tuottaja-ohjaaja Jeff Jenkinsin, joka on ollut mukana tekemässä muun muassa Simple Life ja Kardashianit -televisio-ohjelmia.