Karen Havary kuumissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina epäluonnollisen kurvikkaat naiset ovat saaneet merkittävästi jalansijaa viihdealalla, sillä esimerkiksi Kim Kardashian ja Nicki Minaj ovat ällistyttäneet kerta toisensa jälkeen valtavilla takapuolillaan ja tiimalasivartaloillaan. Taannoin he saivat haastajan 19-vuotiaasta Karen Havarystä.

Karen Havary on ainakin kuvien perusteella vahvasti kauneusleikkauksilla tuunattu teinityttö. Hänen takapuolensa ympärysmitta on muhkeat 120 senttimetriä ja mitat on saavutettu lisäämällä takapuoleen täytettä useissa operaatioissa. Luonnollista hänen vartalossaan ei siis ole juuri nimeksikään.

Havaryn tavoitteena on ollut panostaa vartaloonsa, jotta hän voisi haastaa Nicki Minaj’n, ja siinä hän näyttää hiljalleen onnistuvan. Rio de Janeirossa asuva Karen Havary on saanut jo nyt jalansijaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on jo yksin Instagramissa. yli 100.000 seuraajaa.