Bella Thornen kaula-aukko ei jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. 21-vuotias Thorne kertoi taannoin olevansa biseksuaali, ja hänet on nähty viime aikoina somessa myös ilman vaatteita.

View this post on Instagram

What if I told u I took this on a Samsung….

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Popkaunotar julkaisee sosiaalisessa mediassa ajoittain rohkeitakin poseerauksiaan, ja nyt hän poseeraa somekuvassaan erittäin antavalla kaula-aukolla varustetussa asussa. Asu paljastaa hänen etumuksensa nimittäin lähes napaan saakka.

View this post on Instagram

iPhone + mirror + shitty background= Bella likeyyy

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

View this post on Instagram

The last pic tho 😭

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Bella Thornen fanit ovat tottuneet siihen, että nainen hemmottelee heitä tasaisin väliajoin todella näyttävillä ja seksikkäillä kuvilla. Tällä kerralla nuori tähti esitteli uusia bikineitään myös Instagram-tarinassaan, jossa nainen piti käsiään ylhäällä ja näytti itsevarmasti myös kasvattamansa kainalokarvat.