Uskomaton pesue! Tanskandoggi synnytti 19 poikasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Cleo-nimisestä koirasta on tullut todellisen suurpesueen emo. Koira on nimittäin synnyttänyt peräti 19 poikasta. Arizonan Kingmanissa asuva Cleo toimitettiin synnyttämään paikalliselle eläinlääkäriklinikalle.

Siellä odottavalle koiraelmolle suoritettiin keisarileikkaus. Kingmanin eläinsairaalan Facebook-sivulla toimenpiteen kerrotaan sujuneen ongelmitta. Kaikki 19 pentua ja niiden emo ovat eläinlääkärien mukaan terveitä synnytyksen jäljiltä.

Tanskandoggit synnyttävät tyypillisesit kerrallaan keskimäärin kahdeksan poikasta. Aivan maailmanennätykseen ei Cleon pentujen lukumäärä riittänyt. Yhteensä 24 jälkeläisestä koostunut suurin koiran pentue syntyi vuonna 2004 napolinmastiffi Tialle.

 

Tonight Fox News 10 will be sharing this story on the 9 or 10pm news tonight!Please watch our awesome team! Thank you…

Publiée par Kingman Animal Hospital sur Samedi 23 février 2019

The staff of KAH (11 of us) successfully delivered 19 Great Dane puppies this morning by C Section! All live and…

Publiée par Kingman Animal Hospital sur Samedi 23 février 2019