Sara Sieppi avautui somessa: ”Meininki täällä on mennyt ihan hulluksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin sinkkuuntunut missikaunotar Sara Sieppi paljasti taannoin totuuden upeiden somekuviensa taustalta. Hän kertoi osallistuneensa lomamatkallaan erityiselle Instagram-kierrokselle, jossa ikuistettiin upeita kuvia. Lisäksi Sieppi joutui maksamaan lisämaksun ainakin yhdestä kuvastaan.

– Lisäksi jouduin maksamaan, jotta edes pääsin tuohon ja takana oli muita ihmisiä jonottamassa omaa vuoroaan. Sellainen tarina siis tämän kuvan takana. Pitäkää se mielessä, kun kuvaatte stooriin vaikkapa sitä lumikinoksen alla olevaa autoa aamukuudelta pienessä kiukussa. Se hetki on sentään aito, Sara paljasti.

Sara Sieppi on kommentoinut viime vuosina melko avoimesti myös häneen kohdistuvia stereotypioita, ja nyt hän kirjoittaa aiheesta sosiaalisessa mediassa.

– Yleensä en ota enää negatiivisia kommentteja itseeni, mutta kieltämättä eilen tuntui jotenkin tosi pahalta pitkästä aikaa. Olen jopa miettinyt, pitääkö mun jättää kommenttiosio kokonaan pois kuvista, kun tämä meininki täällä on mennyt ihan hulluksi? Sara pohtii.