Tony Hawk jakoi hellyttävän videon – opettaa tytärtään skeittaamaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useiden muiden vanhempien tapaan ammattilaisskeittaaja Tony Hawk opastaa lapsiaan heidän harrastuksissaan. Tuoreella videolla tähden tytär Kadence seuraa isänsä jalanjälkiä skeittirampilla.

Hawkin Twitterissä jakamalla videolla 10-vuotiaalla Kadencella on vaikeauksia voittaa pelkonsa rullalautaillessa. Lopulta isän kannustavat sanat kuitenkin tehoavat, ja tyttö laskeutuu rohkeasti rampilta alas.

– Tyttäreni pääsemässä pelkonsa yli reaaliajassa. Saatoin olla paljon hermostuneempi kuin hän, Hawk kirjoitti.

Video levisi nopeasti viraalina ja on sittemmin kerännyt satoja tuhansia tykkäyksiä. Näky herätti ihastusta erityisesti muiden vanhempien keskuudessa, jotka pystyivät samaistumaan Hawkin jännitykseen.