Ystävänpäivä vahvisti eroepäilyt – Tristan Thompson käyttäytyy kuin sinkkumies

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koripalloilija Tristan Thompson jäi viime vuonna kiinni uskottomuudesta vain muutamaa päivää ennen hänen ja Khloe Kardashianin yhteisen tyttären syntymää. Siitä lähtien pieni perhe on yrittänyt saada parisuhdettaan toimimaan, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Yksinhuoltajaäidin tavoin Los Angelesissa elävä 34-vuotias Khloe Kardashian on nyt ymmärtänyt sen, mitä muut ovat ounastelleet jo viimeiset kymmenen kuukautta. Hän ei ole pettäjämies Tristan Thompsonin arvoinen. Sen sijaan hän on onnellinen päästyään yli tyttärensä isän järjestämästä skandaalista.

Hän on viettänyt ystävänpäivää ilman Tristan Thompsonia, RadarOnline uutisoi.

Sen sijaan Clevelandissa pysyvästi asuva 27-vuotias NBA-koripalloilija on viettänyt aikaansa ystäviensä kanssa. Tristan Thompsonin kerrotaan käyttäytyneen sinkkumiehen tavoin naisille flirttaillen. Hänen markkinansa ovat kuitenkin kärsineet skandaalin takia, sillä viimeisillään raskaana olevaa naista pettäneen miehen käytöstä pidetään yleisesti todella sikamaisena.

View this post on Instagram

❣️True, Sweet Valentine ❣️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

View this post on Instagram

🥶

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on