Travis Scott vastasi Kylie Jennerin pettämissyytöksin – poisti Instagram-tilinsä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Travis Scott perui viime viikolla suunnitellun esiintymisensä Kylie Jennerin syytettyä häntä pettämisestä. Nyt räppäri on vakuutellut syyttömyyttään yllättävällä tavalla, poistamalla Instagram-tilinsä.

Kylie oli TMZ-sivuston mukaan alkanut epäilemään poikaystäväänsä pettämisestä huomattuaan räppärin viestittelevän Instagramissa faniensa kanssa liian ystävälliseen sävyyn. Travis päätti vakuuttaa syyttömyytensä poistamalla Instagram-tilinsä kokonaan.

Tili oli fanien yllätykseksi kadonnut viikonlopun aikana ilman minkäänlaista selitystä. Kylie lienee sittemmin leppynyt, sillä Travis Scottin Instagram-tili on jälleen käytettävissä. Räppärin paljastettiin nimittäin palauttavan tilinsä linjoille heti, kunhan riita on sovittu.