Now United -yhtyeen suomalaistähti Joalin Loukamaa Staralle: ”Brasiliassa ei pääse edes hotellista ulos”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten 17-vuotias suomalainen Joalin Loukamaa valittiin mukaan 14 jäsenen kansainväliseen Now United -yhtyeeseen, jonka perustaja on Spice Girlsin aikoinaan perustanut musiikkimoguli Simon Fuller. Yhtyeen kaikki jäsenet ovat kotoisin eri maista.

Maailmalla monin paikoin jo suurta suosiota nauttiva Joalin viettää parhaillaan Suomessa kahden viikon lomaa bändikiireiltään, ja Stara otti häneen videoyhteyden. Äskettäin Filippiineillä musiikkivideota kuvannut ja Suomen jälkeen Abu Dhabiin suuntaava neitokainen kertoi yhtyeensä olevan erityisen suosittu Brasiliassa.

– Erityisen suosittuja ollaan varmaan Brasiliassa. Esimerkiksi lentokentällä oli aina varmaan joku 400 fania laulamassa meidän biisejä. Aika kreisiä. Yhdysvalloissa voi vielä kävellä ihan rauhassa, eli siellä on paljon rauhallisempaa kuin jossain Brasiilassa, jossa ei pääse edes hotellista ulos, Joalin Loukamaa kertoo Staralle.