The Verkkarsin ENCE-kannatuslaulusta yllätyshitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen videopelijoukkue ENCE nappasi viikonloppuna historiallisen paikan Counter Striken ykkösturnauksen loppuottelussa. Joukkue sijoittui toiseksi Puolan Katowicessa järjestetyssä pelin suurturnauksessa. ENCEn kannatusbiisi The Verkkarsin EZ4ENCE soi näyttävästi turnauksessa ja nousi viikonlopun jälkeen Spotifyssa Top 50 -listalla sijalle 4.

The Verkkars on kahden muusikkovirtuoosin perustama yhtye, joka on noussut ilmiömäisesti lyhyessä ajassa suuren yleisön tietoisuuteen. EZ4ENCE-biisiin julkaistiin juuri musiikkivideo, joka on kerännyt lyhyessä ajassa jo satojatuhansia katselukertoja Youtubessa.

– Kun laitettiin biisi Youtubeen ajateltiin että olis siistiä, jos ENCEn jätkät kuulisivat sen. kappale lähti elämään netissä omaa elämäänsä ja pelikansa otti sen omakseen. Olihan se lähtötilannetta ajatellen ihan hullua, että meidän biisi soi Katowicen areenalla ENCEn jätkien astellessa ensimmäisinä suomalaisina e-urheilijoina majoreiden finaaliotteluun, The Verkkars kuvailee biisin menestystä.