Taylor Swift syyttää Kim Kardashiania kiusaajaksi – itsetunto kärsinyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Country-musiikista elektropoppiin siirtynyt Taylor Swift oli taannoin riidoissa Kim Kardashianin ja Kanye Westin kanssa. Kaikki alkoi siitä, kun Kanye West oli käyttänyt Taylor Swiftin nimeä levyllään kontekstissa, johon ei pyydetty lupaa tai löytynyt tosiallista taustaa. Tämä käynnisti käärme-emojilla kyllästetyn sodan sosiaalisessa mediassa.

Muusikko Taylor Swift kävi Elle-lehden haastattelussa kertaamassa asioita, joita hän on oppinut 30 vuoden aikana. Hän täyttää 30 vuotta joulukuussa. Hän sanoi, että on muun muassa oppinut nauramaan joidenkin ihmisten suorittamalle kiusaamiselle.

– Eräs henkilö aloitti muutama vuosi sitten sosiaalisessa mediassa vihakampanjan, jossa minua nimitettiin käärmeeksi. Tämän jälkeen monet hyppäsivät leikkiin mukaan ja tunsin oloni ikävämmäksi kuin koskaan aiemmin elämäni aikana. Olisi upeaa, jos kiusaajani voisivat pyytää anteeksi. Ehkäpä saan tyydytykseni kuitenkin siitä, että selviydyn siitä huolimatta, Taylor Swift kertaa.

https://www.instagram.com/taylorswift/?hl=fi