Vaihtoehtomalli Elly Mayday on kuollut – hävisi taistelun munasarjasyöpää vastaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen kehopositiivisuusmalli Elly Mayday on kuollut munasarjasyöpään 30-vuotiaana. Hän sai viisi vuotta sitten tietää sairastavansa harvinaista munasarjasyövän tyyppiä. Nainen jatkoi sinnikkäästi uraansa mallina vakavasta sairaudesta huolimatta.

Kurvikkaaksi kanadalaiseksi itseään kutsuva neitokainen laihtui syövän kanssa taistellessaan 18 kiloa ja menetti kemoterapiassa hiuksensa, mutta se ei ole estänyt häntä työskentelemästä mallina. Hän on poseerannut hoitonsa aikana lukuisissa kuvissa. Elly Mayday on oikealta nimeltään Ashley Luther ja hän on kotoisin Kanadan Saskatchewanista.

People-lehti kertoo Elly Maydayn olleen mallibisneksen ensimmäisiä kurvikkaita malleja, joka olikin solmimassa lukuisia sopimuksia mallitoimistojen kanssa ennen syöpädiagnoosin saamista. Vahvasta asenteesta huolimatta hän hävisi taistelunsa syöpää vastaan 1. maaliskuuta.

View this post on Instagram

Elly Mayday’s given name was Ashley Shandrel Luther. She was born on April 15, 1988 in Saskatchewan, Canada. Ashley was deeply loved by her family in Canada and in Germany. . . Ashley was a country girl at heart who had a passion for life that was undeniable. She dreamed of making an impact on people’s lives. She achieved this through the creation of Elly Mayday which allowed her to connect with all of you. Her constant support and love from her followers held a special place in her heart. . . Ashely passed away on Friday, March 1st at 5:14pm. You all inspired Ashley and we hope she did the same for you. Feel free to share your positive thoughts and memories below. . . love and light, . Ashely’s loving family

A post shared by Elly Mayday (@elly.mayday) on

View this post on Instagram

💋

A post shared by Elly Mayday (@elly.mayday) on