Vanhuksen pysäköinnistä nettihitti – arkistovideo leviää jälleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää viraalina vanha video, jolla nähdään 87-vuotias mies esittelemässä autotalliaan. Hänen autotallinsa leveys on 155 senttimetriä. Hänen autonsa on puolestaan 149 senttimetriä leveä.

Hollantilaisella miehellä on ainoastaan kuusi senttimetriä ylimääräistä tilaa mahduttaa ajoneuvonsa parkkiin. Toisin sanoen ajoneuvon parkkeeraaminen on millintarkkaa työtä, joten hän on pehmustanut vaahtomuovilla osan autotallin seinistä. Ensimmäiseksi hän ottaa ajoneuvonsa peilit sisään tilaa säästääkseen.

Videolta huomaa, että hollantilainen vanhus on tehnyt parkkeerausurakan monta kertaa aiemminkin. Kaikista vaikuttavin kohta on kuitenkin tapa, jolla mies poistuu autostaan. Hän joutuu työntämään ajoneuvoa moottorin sammuttamisen jälkeen siten, että ovi mahtuu aukeamaan asunnon sisälle väliaikaisesti.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.