Bikinipeppu varasti kaiken huomion – Demin rohkea kuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Demi Rose on noussut Instagram-tähteyteen hänen kurvikkaan vartalonsa ja sitä esittelevien vähäpukeisten kuviensa ansiosta. Viime viikkoina Demi on julkaissut seuraajiensa iloksi kuvamateriaalia taannoiselta Aasian lomaltaan Thaimaan Phuketista.

View this post on Instagram

Golden hour @dannydesantos

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Nyt Demi poseeraa näyttävissä kuvissa Instagramissa, jossa hän on esitellyt rantakuntoaan violetteihin bikineihin sonnustautuneena. Samoissa bikineissä hän poseerasi taannoin tuktuk-taksin kyydissä.

View this post on Instagram

I’ll be over here 😌

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

23-vuotias Demi Rose sai taannoin oman Demi Rose App -älypuhelinsovelluksensa. Hänet on totuttu näkemään todella näyttävissä asuissa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa. Esimerkiksi Instagramissa Demi on saanut suuren suosion, sillä hänen päivityksillään on nykyisin jo yli kahdeksan miljoonaa seuraajaa.