Koulubussin kuski jätti lapset huoltoasemalle – kiroili ensin oppilaille ja ajoi vaarallisesti

Ohhoh! · Tim Isokivi

44-vuotias koulubussin kuljettaja on saanut sytteet yhteensä 26 lapsen hyvinvoinnin vaarantamisesta. Hän ajoi autoa holtittomasti, kiroili lapsille ja hylkäsi heidät matkan varrelle.

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa sijaitsevan koulun oppilaiden mukaan bussin kuljettaja Lori Ann Mankos vaikutti raivostuneelta. Alkuun lapset ja nuoret vitsailivat kuljettajan holtittomalle ajotyylille, mutta pian he alkoivat pelätä henkensä puolesta. Oppilaiden pyyntöihin hidastaa kuljettaja vastasi alatyylisellä tavalla.

– En tiedä saisinko kiroilla, mutta hän käski meidän painua v*ttuun ja näytti keskisormea, bussissa matkustanut Mason Persiani kuvaili WFMZ-uutisten mukaan.

Lopulta Mankos ajoi auton huoltoaseman pihaan, lukitsi ovet, antoi avaimet työntekijälle ja käveli pois. Osa lapsista noudettiin toisen bussin kyytiin, toisten vanhemmat hakivat heidät. Mankosia syytetään lasten hengen vaarantamisen lisäksi rattijuopumuksesta.