Nainen väittää: ”Dildo paransi masennukseni”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tracy’s Dog -seksivälinevalmistajan vibraattori on saanut Amazon-verkkokaupassa erinomaiset arvostelut. Yksi vibraattorilla masturboineista naisista hehkuttaa, että seksiväline paransi hänen masennuksensa, eikä hänen tarvitse enää käydä terapiassa. Orgasmit ovat saaneet hänet jälleen onnelliseksi.

Twitter-käyttäjä oli huomannut erään naisen tekemän arvostelun Amazon-verkkokauppaan Tracy’s Dog -vibraattorin kohdalla. Nainen kertoo syntyneensä uudelleen seksivälineen ansiosta, koska se oli poistanut hänen masennuksensa. Hän ei ole ainoa, joka on tyytyväinen kyseiseen seksivälineeseen.

Vibraattori on saanut lukuisia arvosteluja, joista 90 prosenttia on täyden pisteen palautteita. Nyt kaikki arvosteluita lukeneet naiset haluavat ostaa itselleen kyseisen klitoriskiihottimen, Daily Mail uutisoi. Se maksaa noin 47 euroa Amazon-verkkokaupassa.