Simpsonien Michael Jackson -jakso hyllytettiin – syynä kohudokumentti ja pedofiilisyytökset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suosituin animaatiosarja Simpsonit on marssittanut jaksoissaan eri rooleihin lukuisia viihdemaailman supertähtiä. Julkkistähtien keskuudessa vierailukutsu Simpsoneihin on erittäin arvostettu kunnianosoitus. Myös laulaja Michael Jackson on vieraillut Simpsoneissa vuonna 1991.

Michael Jackson vieraili ääninäyttelijänä vuonna 1991 ilmestyneessä Simpsonit-jaksossa. Mies esitti jaksossa mielisairaalassa ollutta Leon Kompowskya, joka lauloi ja tanssi popin kuninkaan legendaarista Billie Jean -hittibiisiä. Jakso on poistettu arkistoista Leaving Neverland -kohudokumentin jälkimainingeissa, Wall Street Journal uutisoi.

Kerroimme taannoin, että Michael Jacksonin ei annettu itse laulaa hyllytetyssä jaksossa. Hän valitsi itselleen tuuraajan, joka kuulosti mahdollisimman paljon laulajalta itseltään. Michael Jacksonin pedofiiliepäilyistä kertova dokumentti esitettiin tällä viikolla kahtena iltana brittiläisellä Channel 4 -kanavalla. Vielä ei ole tiedossa, nähdäänkö dokumenttia Suomessa.