Suihku soittaa Snoop Doggia – sama ääni kuin Drop It Like It’s Hotissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen räppäri Snoop Doggin tunnetuimpia kappaleita on vuonna 2004 ilmestynyt Drop t Like It’s Hot. Zac Ordene -niminen mies on huomannut, että hänen suihkunsa pitää samanlaista ääntä kuin kappaleessa kuullaan.

Youtube-käyttäjä on kuvannut videon, jolla hän osoittaa suihkusta lähtevän äänen sopivan täydellisesti Snoop Doggin hittikappaleeseen. Hän on väännellyt suihkua päälle samaan tahtiin biisin kanssa. Hän ei todennäköisesti pysty käymään enää suihkussa ilman, että alkaisi hyräillä rentomielisen herrasmiesräppärin bisiiä.

Zac Ordene on antanut kappaleelleen nimeksi Shower Like it’s Hot. Drop It Like It’s Hot nimettiin vuonna 2009 vuosikymmenen parhaaksi räp-kappaleeksi Billboardin toimesta. Biisillä esiintyy Snoop Doggin lisäksi Pharrell Williams.