Legendaarinen Tuttu Juttu Show tekee paluun televisioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina huippusuosituksi noussut televisio-ohjelma Tuttu Juttu Show tekee paluun MTV3-kanavalle. Ohjelmassa selvitetään kuinka hyvin parisuhteessa elävät tuntevat kumppaninsa. Hyväntahtoista parisuhdevisailua luotsaa Timo Koivusalo, josta ohjelma teki aikoinaan tunnetun. Koivusalon juontajapari paljastetaan myöhemmin keväällä. Pariskuntien haku ohjelmaan on alkanut nyt.

Tuttu juttu Show tuli suomalaisille tutuksi vuosina 1992-2002, jolloin ohjelmaa tehtiin 393 jaksoa. Timo Koivusalon ja Joel Hallikaisen isännöimässä tuntemisleikissä selvitettiin, kuinka hyvin pariskunnat tunsivat omat kumppaninsa.

– Olen todella innoissani Tuttu Juttu Show’n paluusta. Sen tekeminen on ollut alusta asti yhtä juhlaa. Vuosien varrella olen saanut vastata lähes päivittäin kysymykseen milloin Tuttu Juttu Show oikein tulee takaisin? Siksi olen tänään onnellinen mies voidessani vastata, että nyt. Nyt se tulee takaisin, Timo Koivusalo kommentoi.

Kymmenen vuoden aikana ohjelmassa kävi huimat 1.572 vierasta, muun muassa tunnettuja suomalaisia presidentinvaaliehdokkaista ja heidän puolisoistaan eri alojen taiteilijoihin ja urheilijalegendoihin. Jos kaikki menestysohjelman jaksot katsoisi putkeen, menisi katselussa aikaa kaksi viikkoa. Kun Hallikainen päätti jäädä ohjelmasta pois vuonna 2000, jatkoi Koivusalo menestyksekästä ohjelmaa vaihtuvien vierailevien juontajien kanssa vielä kaksi vuotta.

Ohjelmassa on edelleen kisaamassa kaksi pariskuntaa, joista toinen on julkisuudesta tuttu. Juontajana jatkaa Timo Koivusalo, jolle ohjelma on erityisen rakas. Hän onkin ehtinyt kaivata televisiostudion sähköistävää tunnelmaa ja sitä hyväntuulisen ja positiivisen tekemisen meininkiä, jossa kaikki tapahtuu tässä ja nyt.