Isabel Ljungdell poseeraa upeissa somekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiläinen mallikaunotar Isabel Ljungdell on noussut seuratuksi tähdeksi sosiaalisessa mediassa, koska hän julkaisee itsestään aktiivisesti näyttäviä ja seksikkäitä kuvia lomailemassa milloin missäkin päin maailmaa.

View this post on Instagram

Ohh hey 🍯

A post shared by Isabel Ljungdell 🇫🇮 (@isabelclaudine) on

Entinen missikaunotar nähdään tällä kertaa esittelemässä täydellisyyttä hipovaa bikinipeppuaan uimapuvussa rannalla. Ruskea uimapuku on saanut seurakseen hieman hiekkaa, joka on tarttunut kiinni kosteaan ihoon ja kankaaseen.

View this post on Instagram

🐚 📸 @lhfotografi

A post shared by Isabel Ljungdell 🇫🇮 (@isabelclaudine) on

Isabel tuli aikoinaan tunnetuksi Miss Helsinki 2014 -voittajana, mutta nykyisin hänet tunnetaan lähinnä kuumista somekuvistaan. Ljungdell on nähty julkisuudessa sosiaalisen median ja missikilpailun lisäksi myös esimerkiksi Luokkakokous-elokuvassa. Isabel osallistui taannoin myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjaan.