Maassa oli muutama sentti lunta – kolmen miljoonan luksusauto jäi jumiin

Autot · Tim Isokivi

Miljoonien arvoiset luksusautot soveltuvat harvemmin aivan jokapäiväisee käyttöön. Tämän sai taannoin huomata eräs Pagani Huayra -ajoneuvon omistaja. Sveitsissä järjestetyssä International Concours of Elegance -tapahtumassa nähtiin lukuisia luksusautoja Sankt Moritzin kylän jäätyneellä järvellä.

Eräs osallistuja saapui paikalle 730 hevosvoiman Pagani Huayra -autollaan. Valitettavasti sääolosuhteet eivät olleet suotuisat kolmen miljoonan dollarin arvoiselle urheiluautolle. Se nimittäin jäi jumiin vain muutaman sentin lumikerrokseen.

– Ilma oli liian lämmin viime viikonloppuna. Lumi alkoi sulamaan ja Pagani Huayra juuttui kiinni, videon kuvauksessa kerrottiin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.