PS Now tuo konsolipelit PC-tietokoneille

Digi Pelit Viihdeuutiset · Stara.fi

PlayStation Now -suoratoistopalvelu tuo PlayStation-pelit ensimmäistä kertaa myös PC-pelaajien ulottuville. Yli 600 nimikkeen digitaalinen pelikirjasto palvelee sekä peliharrastajia että perheitä, ja se sisältää hittipelejä ja klassikoita eri konsolisukupolvien aikakausilta.

Kuukausitilauspohjainen PS Now -suoratoistopalvelu antaa käyttöoikeuden yli 600 pelin kirjastoon, jotka ovat valmiina pelattavaksi verkkoon kytketyllä PS4-konsolilla. Pelaamisen voi aloittaa seitsemän päivän maksuttomalla kokeilulla, joka on saataville kaikille uusille tilaajille.

Suoratoiston ansiosta pelivälineeksi soveltuu myös Windows-tietokone, joka tuo PlayStationin pelihelmet myös PC-pelaajille. Saatavilla on muun muassa kriitikoiden arvostama The Last of Us -selviytymistoimintapeli. PC-pelaajat voivat luoda aidon konsolipelikokemuksen yhdistämällä erikseen myytävän DualShock 4 -ohjaimen tietokoneeseensa.

Suoratoiston lisäksi PS4- ja PS2-pelejä voi myös ladata suoraan PS4-konsolille, jolloin pelaaminen onnistuu natiiviresoluutiolla offline-tilassa. PS Now tallentaa jokaisen pelisession ja pelissä etenemisen pilveen, minkä ansiosta pelaamista voi jatkaa milloin tahansa.