Lapsi leveili metrossa – mies istui jalkojen päälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New Yorkin metrossa makuuasennossa puhelimellaan pelannut poika on saanut tuntea nahoissaan leveilynsä seuraukset. Julkisissa liikennevälineissä ei ole tapana vallata penkkirivejä tai viedä paikkaa itseään vanhemmilta tai sairaammilta henkilöiltä.

Newyorkilainen nainen on kuvannut Twitteriin tapahtumasarjan, jossa jalkojaan penkillä pitänyt poika joutui kohtaamaan tekemänsä virheen. Isabel-niminen nainen on kirjoittanut Twitteriin, että kännykällään pelannut poika ei suostunut siirtämään jalkojaan antaakseen tilaa kolmelle aikuiselle. Yksi aikuisista ei sietänyt moista käytöstä.

Aurinkolaiseihin pukeutunut mies yksinkertaisesti tuli ja istui pojan jalkojen päälle. Isabelin taltioima kuvasarja kertoo selkeästi pojan ihmetyksen tilanteessa. Monen mielestä poika sai ansionsa mukaan.