Kirpputori varoitti: Myytävä lipasto saattaa olla riivattu

Ohhoh! · Tim Isokivi

Käytettynä myytävien esineiden mahdollisista vioista tulisi ilmoittaa ostajalle etukäteen, mutta entäpä mahdollisista paranormaaleista vaikutuksista? Eräs yhdysvaltalainen kirpputori on tehnyt juuri näin.

North Carolinassa sijaitsevalla kirpputorilla kaupattiin 1950-luvulta peräisin olevaa käsintehtyä lipastoa. Tuhat dollaria maksavassa huonekalussa on yksi erikoinen piirre. Edelliset omistajat väittivät sitä riivatuksi.

– Mies kertoi kärsineensä vaimonsa kanssa jatkuvista painajaisista pitäessään lipastoa huoneessaan. Hänen mukaansa koira myös haukkui sille jatkuvasti, lipaston vieressä ollessa kyltissä kerrottiin.

Lipaston on sittemmin ostanut paikallinen pariskunta, joka ei selkeästi ole katsonut tarpeeksi kauhuelokuvia. Uuden omistajan mukaan hän ei välitä riivauksesta mutta toivoo kummituksen olevan kilttiä sorttia, uutisoi Fox 46.

 

Publiée par Habitat for Humanity ReStore of Rowan County sur Mardi 12 mars 2019