Kolmevuotias kiintyi myskikurpitsaan – ei halunnut syödä kaveriaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pikkulapset voivat muodostaa kiintymyssuhteita erikoisiin esineisiin tai asioihin. Esimerkiksi taaperot voivat pitää lempilelunaan pyykkipoikia, tyhjiä vessapaperirullia tai vaikkapa lusikkaa. Esineen kanssa saatetaan mennä jopa nukkumaan.

Nyt eräs kolmevuotias tyttö on saanut jättimäisen itkukohtauksen, kun hänen äitinsä kertoi valmistavan ruokaa myskikurpitsasta. Pieni tenava halaa myskikurpitsaa ja itkee, koska hän pitää hedelmää ystävänään. Tyttöpuolinen myskikurpitsa saakin lapselta tiukan halauksen.

Kurpitsaa puolustava lapsi ei missään nimessä halua syödä hedelmää. Hän haluaa vain pidellä sitä sylissään. Lastaan myskikurpitsan kanssa kuvannut äiti joutuu todennäköisesti miettimään toisen ruoan perheelle.