Donald Trump meni katastrofialueelle – jakoi signeeraamiaan Raamattuja uhreille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on vieraillut Alabamassa, jossa tornadot ovat tappaneet viime viikkojen aikana yhteensä 20 ihmistä. Hän osallistui alueen pelastustalkoisiin jakamalla Raamattuja, joihin hän oli signeerannut oman nimensä.

Ihmiset ovat pöyristyneitä, koska Donald Trump on pannut nimikirjoituksensa Alabaman hirmumyrskyn uhreille ja vapaaehtoistyöntekijöille jakamiinsa Raamattuihin. Eräs sosiaalisen median käyttäjä kommentoi, että Donald Trumpin Raamattujen signeeraaminen on hieman sama asia kuin Jeesus panisi nimensä naisten rintoihin seksimessuilla.

Yleensä kirjailijat signeeraavat omat teoksensa. Donald Trumpin tiedetään puhuneen Raamatun puolesta ja hän on muun muassa ehdottanut sen pakkolukemisen palauttamista Yhdysvaltojen kouluihin. Moni ei kuitenkaan ymmärrä, kuinka Raamattujen signeeraaminen ja niiden jakaminen auttaa konkreettisesti tornadon uhreja, Wokesloth uutisoi.