Porealtaasta putkaan – pariskunnan seksisessiot päättyivät ikävästi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisit ovat pidättäneet Yhdysvaltojen Ohiossa Kalahari Indoor Water Park -vesihuvipuistossa seksiä harrastaneen pariskunnan. Sekä 25-vuotias Kamden Mack että 22-vuotias Taylor Coats olivat yrittäneet paeta järjestyksenvalvojilta. Poliisit saivat heidät kiinni.

Michiganista kotoisin oleva pariskunta oli harrastanut seksiä vesihuvipuiston porealtaassa. Heidän ympärillään oli ollut lapsiperheitä, eivätkä he totelleet uimavalvojan käskyjä toiminnan lopettamiseksi. Kun paikalle saapui järjestyksenvalvojia, lähtivät he karkuun, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisien kiinniottama Mack pantiin käsirautoihin ja poliisiauton takapenkille. Hän onnistui kuitenkin avaamaan käsiraudat viallisen lukon vuoksi ja pakeni uudestaan. Tällä kertaa poliisit varmistivat kiinnioton jälkeen, että mies päätyisi putkaan. Coats löydettiin puolestaan pariskunnan hotellihuoneesta ja myös hänet toimitettiin telkien taakse.

https://www.instagram.com/p/BsipABDAebf/