Courtney Stodden kerää faneja povikuvillaan – syykin selvisi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Courtney Stodden on 24-vuotias glamourmalli, joka nousi koko maailman tietoisuuteen vuonna 2011. Hän avioitui tällöin huomattamasti itseään vanhemman näyttelijän Doug Hutchinsonin kanssa. Pariskunnalla oli ikäeroa 34 vuotta.

Viime vuonna 24-vuotias kaunotar erosi Hutchinsonista ja alkoi keskittyä omaan elämäänsä ja uran luomiseen. Nainen ryhtyi laulajaksi, ja tekee parhaillaan sinnikästä markkinointikampanjaa saavuttaakseen enemmän seuraajia Instagramissa.

Hänen kuvansa valikoidaan nyt huolellisemmin kuin koskaan, mutta yhteistä niille kaikille on seksikkyys.

Courtney Stoddenia on kuvailtu nykyajan Marilyn Monroen ja Anna Nicole Smithin sekoitukseksi. Hän julkaisi viime vuoden lopulla Daddy Issues -nimisen singlen. Seuraava albumi ilmestyy kevään aikana.