Honey Boo Boon äiti pidätetty huumeiden hallussapidosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen lapsimissi Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin äiti June ”Mama June” Shannon sai oman televisio-ohjelman, jossa seurattiin naisen painonpudotusta ja elämäntapamuutosta. Nyt nainen on pidätetty crack-kokaiinin hallussapidosta.

Mama June onnistui laihduttamaan From Not to Hot -televisio-ohjelman ensimmäisen tuotantokauden aikana huikeat 140 kiloa. Hän muutti elintapojaan rankasti ja turvautui kauneusleikkauksiin. Nyt nainen on mitä ilmeisimmin aloittanut myös huumeidenkäytön, sillä poliisit löysivät hänen hallustaan crack-kokaiinia.

TMZ kertoo sivullisen soittaneen viranomaiset selvittämään June Shannonin ja hänen poikaystävänsä Geno Doakin välienselvittelyjä Alabamassa sijaitsevalle huoltoasemalle. Poliisit löysivät June Shannonin hallusta huumepiipun. Hänen poikaystävältään takavarikoitiin huumeruisku. Pariskunnan autosta löydettiin pilleripurkki, jonka sisällä oli crack-kokaiinia.

View this post on Instagram

I can't believe this day three years ago we have met who would have imagined two people that were not looking for anything and did not want to be in a relationship at the time would turn into never leave each other side I have to say it's been some of the best times of my life and the girls life yes i know we separated few a months in 2016 but we reunited and realized we both wanted each other life forever and this is where we wanted to be but I have to say I love you just as much today I'm in love with you and fall in love with you everyday you are my rock and my voice of reason I know sometimes I get on your nerves but just know that you are very much appreciated for each and everything always saying that it's the little things that happen in life I hope that we are together many years and months and days to come he make life so easy and so fun and crazy I wouldn't have it any other way you have been here through everything weight loss many surgeries me losing my vision things are going with the kids pumpkin giving birth to tink which y'all both think the world of each other about just know that I love and I care about you very much and would do anything to see you happy thanks for bringing so much joy to my life and showing us that men are not all bad here are some of my favorite memories that we have shared with each other over the years as I always tell you I want to be together 20 plus years so we have 17 more to go dp hold on for a wild crazy adventurous busy continuati ous of this amazing story we have going (sn this was suppose post yesterday the 13th)#stillinlovrnhappy #3yrs #junp #powercouple #12/13/15 @doakgeno

A post shared by June Shannon (@mamajune) on