Itsemurhan tekotapa paljastettiin – Keith Flint riisti henkensä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Prodigy -yhtyeen jäsen Keith Flint teki itsemurhan äskettäin Essexin kodissaan. Mies oli lähipiirin mukaan anellut ex-vaimoaan Mayumi Kaita takaisin vain muutamaa päivää aiemmin. Hän oli myös pannut 1,5 miljoonan punnan arvoisen asuntonsa myyntiin.

LAD Bible kertoo kuolinsyytutkija Lynsey Chaffe tiedottaneen, että Keith Flintin virallinen kuolinsyy on hirttäytyminen. Hän teki itsemurhan 49-vuotiaana. Kaikki The Prodigyn tulevat keikat on peruttu kuolintapauksen johdosta, mukaan lukien ensi kesän Provinssi-festivaaleille sovittu esiintyminen.

Keith Flintin työntekijä löysi miehen kuolleena varhain maanantaiaamuna 4. maaliskuuta. Mies oli riistänyt itseltään hengen edeltävän viikonlopun aikana. Hänen on epäilty kärsineen masennuksesta.