Poliisilta vakava varoitus suomalaisille: ”Älä kerro kenellekään…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset joutuvat alituisesti monenlaisten huijausyritysten kohteeksi, sillä vaara vaanii hyväuskoisia niin verkossa kuin tosielämässäkin. Vanhuksen ovelle kolkkuttava valepoliisi voi saada huijattua pankkitunnukset ja sähköpostissa pankin nimissä tullut viesti voi saada aikaan saman.

Suomen poliisin varoitus

Viime aikoina huijaukset ovat lisääntyneet, joten nyt Suomen poliisi on julkaissut verkossa vakavan varoituksen suomalaisille. Siinä viranomaiset varoittavat juuri pankkitunnusten kalastelijoista.

– Valepoliisit ovat taas yrittäneet monin paikoin kalastella pankkitunnuksia. Kuvassa oikean poliisin viesti, josta kannattaa välillä muistuttaa varsinkin niitä ikääntyneempiä perheenjäseniä, ystäviä ja tuttavia, poliisi kirjoittaa.