Alkon talousjohtajan räpistä viraalihitti – riimitteli tilinpäätöksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alkon talousjohtaja Anton Westermarck on kokeillut uudenlaista tyyliä vuoden 2018 talouslaskelman esittämisessä. Mies yrittää räpätä tilinpäätöksen keskeisiä viestejä.

Alkon viestintäjohtaja Maritta Iso-Aho julkaissut Twitterissä videon, jolla nähdään yhtiön talousjohtajan suorittama talousräppi. Hän kommentoi videota ylistyssanoin, mutta hip hopin aktiivikuuntelijat eivät aivan allekirjoita suoranaista onnistumista. Yritys on hyvä, mutta Westermarckin kannattaa jatkaa lukujen kertomista jollain muulla musiikkityylillä.

Ihmiset ovat joutuneet sanomaan talousjohtajalle, että suoritus voisi vaatia hieman petraamista. Anton Westermarck vastasi uudella räpillä. Ihmiset ovat huumorimielessä kommentoineet, että heillä on mennyt viimeisetkin halut nauttia alkoholia. Pisteet Alkolle uudenlaisesta tiedotustyylistä.