Hailey Baldwin näreissään – Justin Bieber ei suostu käyttämään vihkisormusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuoden syksyllä avioituneet nuoret rakastavaiset, Justin Bieber ja Hailey Baldwin, ovat olleet otsikoissa suhteen kohtaamien ongelmien vuoksi. Poplaulaja Justin Bieberillä on vakavia ongelmia masennuksen kanssa, mikä vaikuttaa suoraan pariskunnan avioliittoon.

Nyt 22-vuotias malli Hailey Baldwin on hieman pettynyt, koska hänen 25-vuotias aviomiehensä Justin Bieber ei halua käyttää vihkisormustaan julkisesti esiintyessään. Miehellä on oma sormus, mutta hän ei kuitenkaan pidä sitä nimettömässään. Vaikka pariskunta vakuuttaa vahvaa rakkauttaan, saattaa sormuksen vältteleminen antaa vääriä signaaleja huolestuneille faneille.

Hailey Baldwin on tehnyt sen, mitä jokainen kunnollinen vaimo tekisi aviomiehensä kohdatessa ongelmia. Hän on tukenut miestään ja seisoo hänen rinnallaan. Hailey on lähipiirin mukaan realisti, joka tietää, että maailman kuuluisimman poplaulajan naiminen ei ole välttämättä kaikista helpoin tie, InTouch uutisoi.