Norjalaisen McDonald’sin uutuustuote – kasvisnugetit sopivat myös vegaaneille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muutama norjalainen McDonald’s on ottanut myyntiin McNuggetseja, joissa ei ole lainkaan kananlihaa. Nugetit on valmistettu kasviksista ja vihanneksista, joten ne sopivat myös kasvissyöjien ja vegaanien ateriatilauksiin.

Norjalaiset McDonald’s -ravintolat ovat ottaneet yhä enemmän kasvisruokavaihtoehtoja myyntilistoilleen. Today-lehden mukaan pikaruokaravintolat myyvät vegetaristeille sopivia McFeast-aterioita, mutta myös nugetteja, jotka on valmistettu kasviksista. Kasvisnugeteissa on perunamuussiin sekoitettuja kikherneitä, sipulia, porkkanoita ja maissia.

Suomalainen Tampereen McDonald’s nousi taannoin otsikoihin otettuaan myyntiin McVegan-nimisen hampurilaisen. Soijapihvin lisäksi hampurilainen sisälsi muun muassa kananmunaa sisältämätöntä McFeast -kastiketta ja kasviksia. Kyseessä oli testimyynti.